Om företaget

Om företaget

Vi utvecklar företag

Vi vidareutvecklar företag och lägger stor vikt vid att bygga långsiktiga värden. Vi investerar i engagerade entreprenörer och investeringen kan göras tillsammans med någon av våra befintliga samarbetspartners. 
Dieden Invest AB är ett familjeföretag med ett stort nätverk.

Vi investerar i företag

Vi söker duktiga entreprenörer som har en bra produkt eller tjänst som vi kan vidareutveckla och ta till nästa steg. Gärna unga entreprenörer som behöver goda råd på vägen eller rent av att ägaren vill gå i pension, då rekryterar vi ett nytt management team 
Vi brinner för att utveckla bolag och hjälpa duktiga entreprenörer att förverkliga sina ideér. 
Vi investerar med eget kapital eller tillsammans med våra långsiktiga partners. Vi respekterar människor, affärer och relationer, att vi alltid sätter kunden främst och att vi litar på våra medarbetare. Vi bygger vidare på vår tradition med att ständigt pröva nya idéer för att ligga i utvecklingens framkant och vara ett föredöme för god etik och gott affärsmannaskap. 
Våra kärnvärden är Långsiktighet, Affärsmässighet och Utveckling

Vår bakgrund

Göran Bredinger började som entreprenör för 30 år sedan och har som ägare, VD och/eller entreprenör utvecklat och förädlat ett antal framgångsrika företag som Dieden Door AB, Fastighets AB Skånehus, Connect Blue AB och CeDe Group AB. 

För nionde året i rad delas Göran Bredinger-stipendiet ut i samarbete med Malmö Universitet och Mötesplats Social Innovation. Stipendiet delas ut till en samhällsentreprenör som på ett framgångsrikt sätt har utvecklat och förverkligat en innovativ lösning som direkt bidrar till att lösa en samhällsutmaning! Göran Bredinger-stipendiet omfattar 50 000 kr.

Intresset för entreprenörskap väcktes under ekonomistudierna vid Lunds Universitet.

Göran Bredinger äger och driver familjeföretaget Dieden idag.

Välkomna att kontakta oss!